Image Alt

Swim your Dog

 / Swim your Dog

Swim your Dog

Wat is er zaliger dan genieten van qualitytime met je trouwste vriend?!

Uw hond kan zwemmen en heeft geen medische problemen of blessures? Dan kan u genieten van onze “Swim your Dog” formule! Hierbij maakt u privé gebruik van onze accommodatie en kan u in alle rust zelf zwemmen met uw hond of laten zwemmen onder uw begeleiding. Hierbij is er steeds relaxerende muziek op de achtergrond aanwezig én aromatherapie als kers op de taart.

Opgelet: dit kan pas na een kennismaking en eerste zwemsessie mét begeleiding, gevolgd door een begeleide vervolgsessie waarbij u meegaat in het water zodat wij u alle nodige tips & tricks kunnen uitleggen om aangenaam met uw hond te kunnen werken.  Wij kijken steeds naar de beweging en algemene conditie van uw hond(en); wanneer dit niet verloopt zoals het hoort, is de “swim  your dog” service niet toepasbaar.

Onze verschillende formules : 

 • SYD – Regular Swim : 45min tijd – max 2 honden
 • SYD – Large Swim : 60min tijd – max 3 honden
 • SYD – Poolparty : 1u30 tijd  – max 5 honden
 • SYD – Poolparty XL : 2u tijd max 6 honden

In deze tijd zit zwemmen, (uzelf &) de hond drogen en proper achterlaten van de ruimte inbegrepen. Standaard zwemtijd per hond ligt rond 20 tot 30min; al naargelang de conditie van uw hond. U kan uiteraard ook onze zwemvesten gebruiken.

Shoppen in onze Smuboetiek na uw SYD-sessie? U kan uiteraard uw producten op voorhand laten klaarzetten via de webshop/take away service. OF druk even op onze bel aan de balie en ik kom zo snel mogelijk naar u toe.

Onze SYD-huisregels

 • Wanneer de toegangsdeur naar het zwembad in het slot zit, wil dit zeggen dat de voorgaande klant nog aanwezig is. Neem even plaats in de wachtruimte of snuffel eens doorheen onze Smulboetiek. Vergeet dan zelf de deur niet in het slot te draaien bij het binnengaan.
 • Mogen wij u vragen om de zwembadruimte proper achter de laten en ons materiaal met zorg te behandelen. Wil u na de sessie het meeste haar eventjes wegscheppen en in het vuilbakje deponeren, alsook even het meeste water aftrekken. Is uw hond enorm vuil, dan kan u hem eerst even afspoelen in de douche; ook deze netjes achterlaten aub. Graag ook uw gekozen tijdsduur respecteren aub zodat hond & baasje na jullie ook ten volle kan genieten van hun zwemsessie.
 • NOTA !!! het is NIET de bedoeling dat u na of tijdens het zwemmen de schuiframen opendoet om uw hond in de naastliggende tuin te laten rondhuppelen. Dit is onze privétuin en dus eigendom van de eigen honden!

Bedankt voor jullie begrip & medewerking!

Hoe gaat u best te werk met uw hond tijdens een “swim your dog” sessie?

 • Terwijl u zich omkleed; laat uw hond even wachten zodat hij er niet inspringt vanaf de zijkanten. Dit is niet de bedoeling; Gebruik het trapje om incidenten te vermijden. Wij hebben een bench staan indien uw hond niet kan wachten en u geen extra handen mee heeft.
 • Doe -indien nodig- het zwemvestje om en begeleid uw hond via de trapjes het water in.
 • Tijdens het zwemmen zelf is het ook de bedoeling dat de hond in het zwembad blijft. U kan hem tussendoor laten rusten op de plage. Het is dus niet de bedoeling dat uw hond steeds in en uit het zwembad gaat, ook hier om eventuele incidenten te vermijden. Leer uw hond dat de plage het rustmomentje is ; ga tijdens dat momentje naast hem zitten eventueel en beloon hem ‘dat is flink rusten, dat is wachten…’ 
 • De tijd zit erop, laat uw hond rustig uit het zwembad komen. U kan eerst best uw hond drogen. Onze waterblazer kan u gerust gebruiken hiervoor. Nadien kan u zichzelf omkleden. Ook hier weer; kan uw hond niet rustig wachten of zou hij terug het zwembad inspringen; gebruik even de bench. 
 • Laat de ruimte proper na volgens onze SYD-huisregels en stop nog even voor iets lekkers in onze Smulboetiek;  Want van zwemmen krijg je honger… 😉 

ENJOY YOUR TIME TOGETHER!