Image Alt

Huisregels

 / Huisregels

Bedankt om onze huisregels door te nemen

Mocht u te laat komen, ons op de hoogte brengen is fijn. TIP : Wees er enkele minuten vóór uw afspraak. Zo kan u nog even rustig met uw hond een wandelingetje maken en is er minder stress voor beiden.

Heb respect voor uw medemens en de omgeving : hou uw hond aan de lijn tot u in de praktijk bent. Zo verhindert u eventuele incidenten.

Laat uw hond zijn behoefte doen vóór u de praktijk binnenkomt. Er is een graspleintje tegenover onze parking. Een kakje? Gelieve dit op te ruimen uit respect voor de omgeving. Geen poepzakjes bij? Wij hebben er in de winkel. Deponeer uw gevuld zakje nadien gerust in onze vuilbak. Wanneer het pleintje vol ligt met uitwerpselen, zal ik al gauw problemen krijgen met de buurt. Dank om ook dit te vermijden.

Bij ontlasting in het zwembad rekenen wij een forfaitaire kost van € 100. Waarom? Wij moeten de daaropvolgende afspraken die dag annuleren. Een groot deel van het water moet worden weggepompt. De filter moet worden opengesmeten en inhoud vernieuwd om verdere verontreiniging van het water tegen te gaan.

Het maken van een afspraak gebeurt enkel nog online of dmv telefonisch contact of ná uw sessie hier ter plaatse (mits voorafbetaling). Niet meer per email of sms (dit om misverstanden te vermijden). Bij het maken van een afspraak dient u ook steeds een automatische mail te ontvangen via het boekingssysteem.

Annulaties voor de hydrotherapiediensten (begeleid zwemmen, onderwaterloopband & swim your dog) dienen TELEFONISCH te gebeuren en zijn pas definitief wanneer u hiervan een bevestiging kreeg. Indien annulatie/verplaatsing > 48u vóór de afspraak : kosteloos --- Indien annulatie/verplaatsing 48 - 24u vóór de afspraak : halve bedrag in rekening --- Indien < 24uur vóór de afspraak : volledige bedrag in rekening --- Annulaties zonder verplaatsing en vraag tot terugbetaling : adminstratieve kost € 9,95 tenzij geldig attest. Geldige (laattijdige) annulaties zijn bvb met dierenartsattest, doktersattest, werkgeversattest, overlijdensbrief.

Gekochte goederen worden niet teruggenomen. Beurtenkaarten* worden niet terugbetaald of omgeruild en zijn 1 jaar geldig na opstart, toepasselijk op de hond waarvoor de intake werd gedaan. *Puppyzwemkaarten zijn 6 maand geldig. Wanneer sessies buiten deze tijdsspanne worden opgenomen, kan een meerprijs worden aangerekend. Dit is afhankelijk van de energieprijzen e.d.

Betalen kan via Payconiq, Banking App of Cash. Voor bedragen minder dan 15 euro, aanvaarden wij enkel Cash. Toch elektronisch? + € 0,15.

Facturen zijn betaalbaar tot 14 dagen na datum. Bij niet tijdige betaling wordt een nalatigheidsintrest van 10% toegepast.

Wij beschikken over een ruime parking. Gelieve dus NIET voor onze poort te parkeren. Bij noodgevallen (met onze eigen honden bvb) moeten wij vlot binnen- & buiten kunnen rijden. U zou het ook niet fijn vinden dat wanneer uw dier in nood zit u gehinderd zou worden. Er zijn ook voldoende openbare plaatsen in de nabijgelegen straten zodat u niet op iemands anders privé-eigendom moet gaan parkeren.

Wanneer uw hond(en) cshade toebrengen aan ons gebouw of inboedel (dus zijnde onroerend goed & rollend materieel) ; dan bent u als eigenaar hiervoor verantwoordelijk.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor één van onze diensten.

U kan ons steeds telefonisch bereiken voor meer informatie.