Image Alt

Huisregels

 / Huisregels

Bedankt om even onze huisregels door te nemen

Mocht u te laat komen, ons op de hoogte brengen is fijn. TIP : Wees er enkele minuten vóór uw afspraak. Zo kan u nog even rustig met uw hond een wandelingetje maken en is er minder stress voor beiden.

Heb respect voor uw medemens en de omgeving : hou uw hond aan de lijn tot u in de praktijk bent. Zo verhindert u eventuele incidenten.

Laat uw hond zijn behoefte doen vóór u de praktijk binnenkomt. Er is een graspleintje tegenover onze parking. Een kakje? Gelieve dit op te ruimen uit respect voor de omgeving. Geen poepzakjes bij? Wij hebben er in de winkel. Deponeer uw gevuld zakje nadien gerust in onze vuilbak. Wanneer het pleintje vol ligt met uitwerpselen, zal ik al gauw problemen krijgen met de buurt. Dank om ook dit te vermijden.

Bij ontlasting in het zwembad rekenen wij een forfaitaire kost van € 100. Waarom? Wij moeten de daaropvolgende afspraken die dag annuleren. Een groot deel van het water moet worden weggepompt. De filter moet worden opengesmeten en inhoud vernieuwd om verdere verontreiniging van het water tegen te gaan.

Annulaties voor de hydrotherapiediensten (begeleid zwemmen, onderwaterloopband & swim your dog) dienen telefonisch te gebeuren. Kosteloos wanneer minstens 48uur vóór de afspraak. Indien 48 tot 24uur vóór de sessie : 50% in rekening. Indien minder dan 24uur vóór de afspraak : volledige bedrag in rekening. Opgelet : wanneer u een sessie boekte met korting en annuleert dit, vervalt de korting. Ook viceversa ; een gemaakte afspraak kan niet kosteloos worden geannuleerd om in te wisselen naar een kortingsactie. (Opgelet : annulaties voor events zoals Gym&Swim dienen minstens 2 weken voor aanvang te gebeuren).

Gekochte goederen worden niet teruggenomen. Beurtenkaarten* worden niet terugbetaald of omgeruild en zijn 1 jaar geldig na opstart, toepasselijk op de hond waarvoor de intake werd gedaan. *Puppyzwemkaarten zijn 6 maand geldig. Wanneer sessies buiten deze tijdsspanne worden opgenomen, kan een meerprijs worden aangerekend. Dit is afhankelijk van de energieprijzen e.d.

Betalen kan via Payconiq, Banking App of Cash. Voor bedragen minder dan 15 euro, aanvaarden wij enkel Cash. Toch elektronisch? + € 0,15.

Facturen zijn betaalbaar tot 14 dagen na datum. Bij niet tijdige betaling wordt een nalatigheidsintrest van 10% toegepast.

Wij beschikken over een ruime parking. Gelieve dus niet voor onze poort te parkeren. Bij noodgevallen moeten wij vlot binnen- & buiten kunnen rijden.

Annulaties voor onze opvangdiensten

Annulaties voor onze opvangdiensten

  • Kosteloos wanneer minstens 2 maand voor aanvang van de opvangperiode
  • Bij 2 tot 1 maand voor aanvang : voorschotbedrag wordt in rekening gebracht
  • Minder dan 1 maand voor aanvang : voorschot + 50% van het resterende bedrag
  • U bent vroeger terug van vakantie ; de volledig aangevraagde periode wordt in rekening gebracht.
  • Daycare annulaties dienen minstens 2 weken op voorhand te gebeuren. Indien niet, rekenen wij een forfaitair bedrag van € 15/hond.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor één van onze diensten.

U kan ons steeds telefonisch bereiken voor meer informatie.