Image Alt

Self-DogWash Service

 / Self-DogWash Service

Self-DogWash Service

Ieder hondenbaasje heeft het zeker al eens meegemaakt…  een modderhond na een heerlijke boswandeling of eentje met een geurtje aan?

Vanaf nu geen vuile badkamer meer dankzij onze Self-DogWash Service!
In No-Time heb je terug een nette hond!

  • Met water op de geschikte temperatuur de vacht goed nat maken en volledig en gelijkmatig inzepen met een al dan niet aangepaste shampoo.
  • Na de inzeep- en massage-beurt de vacht héél goed uitspoelen. Het is belangrijk dat er geen zeepresten achterblijven omdat dit anders huidirritatie kan geven.
  • Eerst met een handdoek het grootste nat uit de vacht halen en nadien met de krachtblazer droogblazen.

Gebruik van de handdoek is inbegrepen, alsook de universele shampoo zal klaarstaan voor jullie. Uiteraard kan u ook uw eigen aangepaste shampoo meebrengen; wat u kan aanduiden bij de boeking. 

U kan kiezen uit 3 tijdsduren naargelang de grootte en vachttoestand van uw hond(en).

  • 30 min
  • 45 min
  • 60 min

Mogen wij vragen om uw tijdsduur te respecteren en de ruimte enigszins netjes achter te laten. Dit is fijn voor degenen die na u komen.

Opgelet : na elk bezoek controleren wij onze ruimte en materialen! Wanneer wij zien dat er schade werd toegebracht, bent u als eigenaar hiervoor verantwoordelijk.

Jouw self-dogwash moment reserveren? Dit kan telefonisch of via onze online boekingstool. Zo ziet u onmiddellijk of er nog een last minute plaatsje vrij is.